Szavazz
Hanyast adnál a The Evil Withinnek?

10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazz
Hanyast adnál a The Evil Within 2-nek?

10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazz
Melyik játék a legjobb?

Az első
A második
Mindkettő ugyanúgy bejött
Nem játszottam még végig őket
Sose játszottam velük
Mindkettő nagyon rossz
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazz
Ki a kedveced?

Sebastian Castellanos
Juli Kidman
Joseph Oda
Ruvik
Stefano Valentini
Myra Hanson
Laura
Yukiko Hoffman
Esmeralda Torres
Lily Castellanos
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazz
Jöhet a harmadik rész?

Naná! :D
Nem :P
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
css

CSS Codes
 
Hírek a Rémálmok világából

FPS módban is játszható PC-n a The Evil Within 2

2017.10.22. 12:48, Kishi
Címkék: tew2 mód

Múlt hét péntek óta élhettük bele ismét Sebastiannal együtt a The Evil Within 2 borzalmaiba magunkat. A szaksajtó pozitívan értékelte a játékot, a Metacritic oldalán az Xbox One verzió áll a legjobb helyen, melyet egy ponttal a PC-s követ, 76 ponttal a PS4-es verzió áll.
 
 
Innentől spoiler tartalmú:
Az eredetileg TPS módú játék egy részén, amikor egy egészségre káros gáz árasztotta csatornában kell menni, gázmaszkot viselünk, míg ki nem jutunk onnan. Olyankor belső nézetre váltott a kamera, lőfegyvert nem lehetett használni, csak üveget.
 
Ezt a módot azonban PC-n alkalmazhatjuk. Mindössze annyi a dolgunk, hogy csináljunk a játéknak egy parancsikont az asztalon, és az exe után beírjuk, hogy "+com_allowconsole 1". Ha innen indítjuk a játékot, akkor az Insert gomb megnyomásával előhozhatjuk a konzolt, ahol a "pl_FPS 1" parancs segítségével aktiválható a belső nézetet. Így tudunk célozni, lőni, tárgyakat felvenni.
 
Ha mered, próbáld ki így. :D
 
Forrás X

Bemutatkozott a The Evil Within 2 ellenfele

2017.08.17. 12:24, Kishi
Címkék: videó leírás tew2

Az októberben esedékes második felvonásban Sebastiannak nemcsak újabb ellenfelekkel, de főellenféllel is szembe kell néznie. Míg az előző részben Ruben Victoriano, az az Ruvik volt az, akit meg kellett állítanunk, hogy kiszabaduljunk az általa alkotott rémálom világból, ezúttal egy pszichopata fotográfus elől kell nem csak megmenekülnünk, de Seb lányát is kimenteni, aki imádja a kislányt. Ezt a fotográfust pedig Stefano Valentininek hívják.
 
Stefano Valentini, mögötte Sebastian kislánya, Lily.
 
Valentini kegyetlen pozitúrákban örökíti meg áldozatait, melyeket szétszór a játék egyes pontjain - ezúttal Union várásban, - s ezeket majd be kell gyűjtenünk. A karaktert részben a Hannibal filmek Fogtündér nevű gyilkosáról mintázták, aki ugyanúgy képek általi átváltozás megszállottjai. Megtudunk a bemutató videóban családi hétteréről is minden és a balesetéről. Ráadásul egy Obscura nevezetű, húsból és csontokból felállított csapdát is készített Sebastiannak, hogy megnehezítse a dolgát.
 

Nem kell sokat várni, kevesebb, mint két hónap múlva, pontosabba október 13-án landol PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a második felvonás. Ti várjátok már?
 
Az előrendelők a teljes játék mellé megkapják a The Last Chance pack-ot, ami egy Burst Handgunt, egy elsősegély csomagot és egy Craftink Supplies-t tartalmaz.
 
Forrás X

Új Gameplay videó érkezett a The Evil Within 2-höz

2017.07.19. 20:13, Kishi
Címkék: előzetes videó tew2

Új előzetes érkezett a The Evil Within második részéhez Survive címmel. A videóban megtekinthető főleg, milyen ellenfelekkel csapunk majd össze, milyen hátborzongató helyeken fogunk ismét járni. De elsősorban Seb halottnak hitt kislányáról is látunk közelről egy pillanatképet.
 
Videó

 
Az újabb borzongásra idén október 13-án kerül sor.
 
Forrás X

Xbox One X-en 4K-ban is fut majd a The Evil Within 2

2017.07.19. 15:45, Kishi
Címkék: hír xboxone

Már nem kell sokat várni, s Sebastiannal együtt ismét horrorisztikus és félelmekkel teli kalandokba vághatunk bele. Míg várunk, a Tango Gameworks nem rég közzétette, hogy a játék a nem rég megjelent Xbox One X-en csinosabb lesz, s támogatja a 4K-t, valamint a HDR-t és mindez ha hihetünk a híreknek, PC-n is szép lesz, bár a PS4 Próval kapcsolatban semmi hír sincs még.
 
 
Ne feledjétek, a The Evil Within 2 idén október 13-án (pénteken) érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
 
Forrás X

The Evil Within képregény friss+képek

2017.07.07. 23:33, Kishi

A júniusban megrendezésre került E3-on, három év után bemutatkozott a The Evil Within folytatása. Nemsokára bejelentettek egy képregényt, melyről most még több hír kiderült.
 
      
 
 
Azt már tudjuk, hogy idén szeptember 6-án fog megjelenni Amerikában. A képregényt Ryan O' Sullivan írja és Damien Worm, valamint Szymon Kudranski illusztrálják. 
 
A történet az első-két játék között fog játszódni. Sebastian Castellanos az első videojáték eseményei alatt átélt szörnyű események hatása alatt áll, de közben Krimson City-ben egy sorozatgyilkos után nyomoz, aki rászabadítja a poklot a városra.
 
 
A The Evil Within 2-ben pedig három évvel járunk az első rész után. Sebastian bár ép bőrrel, de nem ép elmével megúszta a Ruvik által létrehozott rémálmot, de nem csak azt, hanem családja (felesége és kislánya) elvesztését is nehezen tudta feldolgozni. A gyász alatt rondít az életébe a Cég (STEM), akiktől megtudja, hogy halottnak hitt kislánya életben van. Hogy biztosan megtudja, kénytelen ismét felfegyverkezni és belépni oda, ahonnan egyszer már kijutott.
 
A The Evil Within képregény tehát szeptember 6-án, a videojáték folytatása október 13-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is.
 
Forrás X
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
© 2017 The Evil Within Gportal
 
G-Portál