Hírek a Rémálmok világából

Képregény készül a The Evil Withinnek

2017.06.22. 20:45, Kishi

A Bethesda és a Titan Comics frissen kiadott közleménye szerint képregény készül a The Evil Withinnek, ami idén szeptember 6-án jelenik meg. A Titan Comics már a 2015-ös első részhez is készített kísérőfüzetet. A képregény története az első-két játék között fog játszódni, melyben főhős túlélő nyomozónk, Sebastian Castellanos a Beacon Mental Hospitalban történt szörnyű események hatása alatt áll, de közben Krimson City-ben egy sorozatgyilkos után nyomoz, aki rászabadítja a poklot a városra. A képregényt Ryan O' Sullivan írta és Damien Worm, valamint Szymon Kudranski illusztrálták.
 
 
 
Forrás X X

The Evil Within 2: Sztoritrailer érkezett

2017.06.14. 16:07, Kishi
Címkék: friss hír
 
Megérkezett egy sztoritailer a The Evil Within második részéhez, melyben a történettel kapcsolatban tudunk meg többet.
 
A második részt is Mikami Sindzsi fogja rendezni, melyben ismét Sebastian Castellanos nyomozó bőrébe bújunk. Sokan őrültnek tartják az első részben, pontosabban a három évvel ezelőtt történtek miatt. - amennyi pontosan lesz a két játék megjelenése között. Mentálisan összetört, alkoholizmusa visszatért, így a sztori fontos témái lesznek az önelemzés, az önbizalomhiány és a kurdarc.
 
Sötét helyzetéből az jelentheti a kiutat, hogy volt nyomozótársa, Judi Kidman - aki szintén visszatér - szerint életben van eltűnt lánya, akinek természetesen a felkutatására indul. Hogy megtalálhassa, vissza kell menjen abba a világba, melybe Ruvik ejtette foglyul az első részben. 
 
Itt a sztori trailer

 
 
Forrás X
 
 

The Evil Within 2: Itt az első gameplay bemutató

2017.06.14. 00:07, Kishi
Címkék: friss tew2 gameplay

Két nappal ezelőtt érkezett a bemutató videója a The Evil Within 2-nek, melyben megtudtuk, Sebastian Castellanos visszatér, hogy ezúttal a lányát mentse meg. A most érkezett gameplay bemutatóban garantáltan meg fogsz ijedni. Többek között Sebastian kinézetét láthatjuk, mennyit öregedett az első rész óta, milyen szörnyekkel kell megküzdenünk és milyen helyeken fogunk járni.

A gamplay bemutató videó

Forrás X

 

Bemutatták az E3-on a The Evil Within 2-öt

2017.06.13. 23:52, Kishi

A Mikami Sindzsi rendezte első részének folytatása már tavaly is említésre került, áprilisban pedig már szállingóztak a hírek az interneten, miszerint készülőben és hogy munkatársakat keresnek.
 
Június 11-én végül bemutatkozott a játék, s rengeteg kérdésre kaptunk választ: sokan biztos kíváncsiak voltak arra, hogy Sebastian visszatér-e, milyen történetet kap, s lesz-e olyan borzalmakkal teli, mint az első rész. Nos, Sebastain visszatér, aki ismét szembenéz a borzalommal egy rémálmokkal és szörnyekkel teli világban, pontosabban egy idili, csendes kisvárosban, hol a lányát, a mindössze öt évesen elhunyt Lily-t kell megmentenie. Ezzel biztosan még többet megtudunk a családjáról, s talán az is kiderül, mi történt pontosan lánya halálának éjszakáján.
 
A titkokra és az újabb rettegésre 2017. október 13-án kerül sor, melyet PC-n, PlayStation 4-en és XBox One-on játszhatunk.
 
A bemutató videó.
 

 
Képek
 
   
 
 
Forrás X

Megnyitottam az oldalt

2017.06.13. 23:47, Kishi
 
Sziasztok. Rég gondolkodtam azon, nyissak-e portált egy másik kedvenc videojátékomnak vagy se. Úgy gondoltam, mivel mostanában, főleg az E3 kapcsán beindultak a hírek, mégis megnyitottam.
 
Így tehát 2017. június 12-én megnyitottam egy másik kedvenc videojátékomról, a The Evil Withinről egy G-Portálos oldalt. Most csak addig lesz friss és hír, míg az E3-on zajlanak a bejelentések a második résszel kapcsolatban, közben szerkesztem a Devil May Cry-os oldalamat. Aztán egyszer valamikor ráállok a végigjátszások megírására és a játék részletes leírására - szereplők, fegyverek, ellenfelek, tárgyak stb. Cseréket Chatben kérhetek.
 
Mivel a folytatással kapcsolatban már áradnak az idei E3-on a hírek, így a design azzal kapcsolatos.
 
 
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Üdvözlök minden kedves látogatót Magyarország első magyar nyelvű The Evil Within oldalán, mely a Tango Gameworks és a Bethesda túlélőhorror videojáték sorozatával foglalkozik. Az oldal most nyílt a The Evil Within 2 hivatalos bejelentése kapcsán, így igyekszek minden hírt megosztani a készülő folytatásról és hamarosan az első résszel kapcsolatban elhozni mindent. Ha nem szeretnétek lemaradni semmiről, mentsétek a Könyvjelzőbe az oldalt, látogassatok ide rendszeresen. Facebook oldal egyenlőre nincs. A Devil May Cry-jal foglalkozó YouTube csatornámon lesznek videók a The Evil Withinről. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Kishi.

 
 
A The Evil Within a Tango Gameworks és a Bethesda 2014-ben útjára indult túlélő horrorja, melyből eddig két hivatalos videojáték van, előbbinek három DLC-je. A már szériára avanzsálódott történet főhőse Sebastian Castellanos, aki az első részben egy rejtélyes gyilkosságot akart kideríteni, amikor egy Ruvik nevű férfi fogságba ejtette az ő rémálmokkal teli világába, ahol mindenféle teremtményekkel küzdött meg a túlélésért. A készülő második részben, három évvel később nyomokra lel, ami halott lányához vezeti el. A sorozat első darabja sikert ért el.
 
Bővebben >>>
 
Készül
 
* A portál szépítgetése
* Minden, ami The Evil Within
 
Érkezik
The Evil Within 2
Megjelenés: 2017. október 13.

Három évvel később Sebastian Castellanos információt kap régi társától, hogy halottnak hitt öt éves lánya életben van. Vissza kell térjen a STIM-be, hogy megtalálja, de ismét borzalmakkal kell szembe nézzen.

The Evil Within

 

Megjelenés: 2017. 09. 06.

Képregény

Rövid ismertető: Sebastian Castellanos még mindig hatása alatt van a Ruvik által teremtett rémálom világnak, közben Krimson City-re egy sorozagyilkos rászabadítja a poklot. A képregény az első-két játék között játszódik.
 
Túlélők
Indulás: 2017-06-12
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.06.22. 20:45
2017.06.14. 16:07
2017.06.14. 00:07
2017.06.13. 23:52
2017.06.13. 23:47
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

 

CSS Codes

 
Tartalom